Werkwijze

INFORMATIE OPVRAGEN

Je kunt altijd vrijblijvend informatie opvragen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Zie CONTACT. Binnen 3-5 werkdagen zal ik jouw mail beantwoorden.

INTAKE / KENNISMAKING

Indien je overweegt om een coach/begeleidingstraject bij mij te volgen, vindt eerst een intake of kennismakingsgesprek plaats.
Dit kan kosteloos via de telefoon of face to face in de praktijk, bij jou thuis of op locatie. Mogelijk moet ik hiervoor reiskosten of huur van een locatie in rekening brengen.
Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat jouw coachvraag is en of je voldoende vertrouwen in mij hebt om met mij samen het traject aan te gaan.

BEHANDELPLAN

Op basis van de intake kom ik met een voorstel voor een behandelplan met daaraan gekoppeld de offerte.

VOLLEDIG COACH-/
ACT-TRAJECT

De ervaring is dat de meeste mensen ongeveer 9 sessies à 1 – 1,5 uur nodig hebben om een volledig traject te doorlopen. Dit geldt zowel voor een traject waar we ingaan op wie ben ik – wat wil ik – wat kan ik – wat doe ik, als voor een ACT traject.

BEGELEIDING/SUPERVISIE

De duur van een traject is volledig afhankelijk van de vraag.

METHODIEKEN

Afhankelijk van de vraag en kijkende naar de STIJL van de coachee, kan ik diverse methodieken inzetten. Dit gebeurt in overleg met de coachee. Enkele voorbeelden: Elementenvierhoek, Enneagram, Kernkwaliteiten, Biografie, Geweldloze communicatie, Transactionele analyse, RET, Oplossingsgericht coachen, STAR, Systemisch coachen, Persoonlijke effectiviteit, Creatiespiraal, beroepskeuze test, ACT.

WAT WORDT VAN JOU VERWACHT EN WAT LEVERT HET OP

Tijdens het traject wordt verwacht dat je huiswerkopdrachten maakt en in jouw dagelijkse praktijk oefent met wat in de sessies wordt besproken. Tenslotte zal de verandering in jouw dagelijkse leven moeten plaats vinden. Je krijgt duidelijk wie je bent, wat jouw dromen zijn en wat je wilt bereiken, wat jouw kwaliteiten zijn en welke acties je kunt ondernemen om jouw doel(en) te bereiken en wat leidt tot duurzame inzetbaarheid.
Aan het einde van het traject ontvang je van mij een reflectieverslag met daarin mogelijk suggesties voor verdere ontwikkelkansen.
CONTACT
Anneke Steijlen
Tel. 06 44466355
anneke@coacheninsteijl.nl
Westeringlaan 32
5993 CH Maasbree
KvK 72511508
© 2018 - COACHEN IN STeIJL  | ONTWERP EN REALISATIE STUDIO COPPIS
Call Now Button