Skip to main content

Waarom coaching / begeleiding

JOUW WEG?

Soms ben je jouw weg kwijt of merk je dat je een nieuwe uitdaging nodig hebt. Je blijft rondjes draaien op een rotonde. Het kan dan helpen om even een parkeerplaats op te zoeken en te reflecteren op wie je bent, wat je écht wil, wat je kan en wat je gaat doen. Ik wil jou graag helpen om hierbij de diepte in te gaan om zoveel mogelijk jouw onderbewuste wensen en krachten naar boven te krijgen. Hier komen concrete vervolgstappen uit voort, waarvan je binnen het coachtraject de eerste al zult zetten.

NIEUWE WEG

Mogelijk heb je al een nieuwe weg gekozen, maar is deze (te) steil en/of zou je graag eerlijke reflectie en ondersteuning willen ontvangen. Dit kan ik jou bieden in de vorm van een critical friend, die samen met jou op zoek gaat naar jouw potentiële talenten en kwaliteiten.

VLUCHTHEUVELS

Soms zit je wel op de weg die je wilt gaan, maar merk je dat je telkens de veiligheid van de vluchtheuvels zoekt. Ik kan je helpen om vooruit te gaan en de kracht in jouzelf te ontdekken die net dat beetje steun geeft om van de vluchtheuvel af te komen.
Of ben je overmand door vermoeidheid, omdat je slecht slaapt?! Ik kan jou helpen om weer tot een gezond slaapritme te komen. We gaan dan tevens op zoek naar de onderliggende oorzaak en pakken dit op tijdens de coaching.

AFSLAG GEMIST?

Het kan ook zijn dat je gewoon de weg blijft volgen terwijl de omstandigheden of werkdruk inmiddels behoorlijk veranderd zijn. Hierdoor lijk je knel te komen zitten. Mogelijk geeft jouw werkgever aan dat je onvoldoende functioneert. Dan bekijk ik met jou of de weg en de verwachtingen van de werkgever voor jou nog passend zijn. Zo ja, dan gaan we samen op zoek naar wat je nodig hebt om de weg te blijven volgen. Wat heb jij hierin te bieden en hoe kun je jouw talenten hierbij inzetten? Zo nee, dan ga ik met jou op zoek naar een nieuwe weg.

OBSTAKELS OP DE WEG

Heb je op een van die kruisingen ooit een traumatische ervaring opgelopen? Middels ACT (Acceptance and Commitment Therapy) kan ik je helpen ervoor te zorgen dat deze ervaring jouw keuzes niet meer in de weg hoeft te staan.

INDIVIDUELE REIS OF GROEPSREIS

Overal waar je/jij staat, kan het ook over een team gaan: wie zijn jullie als team, wat willen jullie bereiken, wat hebben jullie te bieden en hoe gaan jullie dit oppakken.
Call Now Button